Klassen på Arthur's Seat

Klassen på Arthur's Seat

Arthur's Seat

Tre af Skotlands mest fremtrædende kendetegn er deres kilter, sækkepiber og deres meget iøjnefaldende og frodige natur. Allerede under den korte bustur fra lufthavnen til hotellet blev vi hurtigt klar over, hvorfor specielt deres natur er så omtalt. Rundt om hele Skotlands midtpunkt, deres hovedstad Edinburgh, snor bjergtoppe sig side om side. 

Hurtigt fanger blikket den højeste bjergtop, nemlig Arthur's Seat, der efter sigende forestiller en løve, der ligger på alle fire. Arthur's Seat har tidligere været en aktiv vulkan, men er nu i dvale. Halvvejs igennem studietursugen gik turen til Arthur's Seat. Det viste sig, at vi alle sammen ud fra bjergets fredfyldte ydre, havde undervurderet turens alvor en smule og vores dårlige kondition blev for alvor sat på prøve. 

På toppen var der en helt fantastisk udsigt, hvor man kunne se byen Edinburgh fra alle vinkler. En hård, men også spændende og flot oplevelse, som alle der rejser til Edinburgh burde give sig ud på, og hvis man har vejret med sig som vi havde, så er det et kæmpe plus! 

Skrevet af Kamilla og Betina 


På vej mod Arthurs Seat


Dejligt solskin og på vej mod toppen

Søren der får en velfortjent cola, efter den hårde vandring til toppen.
Imens er nogle elever blevet sat til at stå i baggrunden på toppen af en meget ydreliggende sten

Ingen kommentarer:

Send en kommentar