Klassen på Arthur's Seat

Klassen på Arthur's Seat

Turen til Edinburgh og hjemkomsten

Turen til Skotland (Edinburgh) startede med, at vi skulle til København med toget og overnatte der en enkelt nat, og mødes i lufthavnen tidligt morgenen efter. Selvom det var tidligt, var alle spændte på at komme af sted til Edinburgh. Vi havde lavet et program i København indtil kl. 16, hvor vi efter en lang togtur skulle ind på Tøjhusmuseet, hvor der var en udstilling om Afghanistan og de udsendte danske soldater. Det var utroligt spændende og rigtig fedt, at det virkede så ægte, da vi kunne høre udtalelser fra soldater, og der var klip fra afghanere som bor dernede, som fortalte om deres hverdag og hvordan de tog bombernes lyde og al den uro som en efterhånden ret triviel ting.
Da vi igen mødtes i lufthavnen, skulle vi checke in. Vi skulle flyve i ca. to timer, hvilket var dejligt, da det ikke var så langt. Efter de to timer, var vi så i Skotland og skulle videre med bussen til hotellet. Vi blev sat af og skulle op af den hårdeste bakke med alt vores bagage, så da vi var ankommet til hotellet, var vi alle godt trætte, men dog friske igen til dagens program, efter at vi fik slappet af.

Turen hjemad til Danmark, var det samme forløb som på vej til Skotland. Vi spiste vores morgenmad, og skulle med bussen til lufthavnen, checke in og så videre med flyveren i to timer. Det var dog lidt hårdere hjemad. Da vi var ankommet til lufthavnen i Danmark fik vi at vide, at vores tog var fem minutter forsinket og endte så derefter med at blive aflyst. Vi blev derfor nødt til at tage et andet tog, hvor vi kom til at sidde på first class og fik en ordentlig omgang skæld ud af en medarbejder, fordi vi havde sat os der. Men der var ikke noget at gøre, vi blev siddende, indtil vi skulle af ved Københavns Hovedbanegård. Da vi så var kommet på det tog, som skulle køre til Aarhus, skulle vi stoppe i Roskilde pga. tekniske problemer. Der tænkte 2.b, at vi aldrig ville nå hjem. Efter noget tid kørte toget dog igen og vi var nu på vej hjem til Aarhus og stødte heldigvis ikke på flere problemer.

Skrevet af Ayse og Sarah

I tog på vej til København



Lige ankommet til Københavns Hovedbanegård


Norwegian fragtede os fra Kastrup til Edinburgh

Ingen kommentarer:

Send en kommentar